INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

După Toni Kroos şi James Rodriguez, mai urmează o lovitură! Ce mai pune la cale Real Madrid

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 18:07

Real Madrid pregăteşte al treilea transfer al verii, după Toni Kroos şi James Rodriguez. Portarul costarican Keylor Navas e gata să se alăture lotului antrenat de Carlo Ancelotti.

Navas, care este încă în vacanţă, şi-a încheiat deja conturile cu Levante şi a transmis mesaje de adio foştilor coechipieri. E doar o chestiune de timp pînă cînd va semna cu deţonătoarea trofeului Ligii Campionilor, scrie presa din Peninsulă. Real a achitat deja 10 milioane de euro, dintre care 8 constituie clauza de reziliere şi vor intra în conturile clubului din Valencia, iar 2 se vor duce către portar.

Rămîne de văzut cum vor gestiona madrilenii situaţia dintre buturi, "galacticii" avînd în acest moment 3 portari, în afară de Navas. Jesus Fernandez va fi împrumutat din nou, cel mai probabil, iar unul dintre Diego Lopez şi Iker Casillas va pleca definitiv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  23 Iulie 2014, 21:31

Doar in mintea bolnava a angajatilor je gsepe poate fi numit "lovitura", transferul portarului costarican. Pana la acest mondial, cati romani au auzit de el si mai ales cati angajati je gsepe au auzit de el?

raul4steaua
raul4steaua  •  23 Iulie 2014, 19:17

Daca il da pe Diego Alves fac o mare greseala.

cracker
cracker  •  23 Iulie 2014, 19:00

Iker cred ca nu mai accepta inca un sezon statutul de rezerva, cu toata ca , este in scadere de forma, il va lua o echipa de top.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează