INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

E oficial! » Carlo Ancelotti este noul antrenor al PSG

Site-ul oficial al PSG a anunţat azi numele noului său antrenor.
Site-ul oficial al PSG a anunţat azi numele noului său antrenor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2011 16:56

După cîteva zile de negocieri intense, PSG şi Carlo Ancelotti au ajuns astăzi la un acord.

Clubul din capitala Franţei a anunţat că antrenorul italian a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. La noua lui echipă, Ancelotti va avea un contract de cel puţin şase milioane de euro.

"PSG este un club fantastic. Aici sînt condiţiile ideale pentru a cîştiga, deoarece este o echipă care are mari ambiţii pentru viitor. Sînt entuziast de proiectul de aici", a fost prima declaraţie a lui Ancelotti în calitatea de antrenor al PSG.

Ancelotti va debuta la PSG chiar într-un meci împotriva lui AC Milan, echipă pe banca căruia a reuşit cele mai mari performanţe. Partida va avea loc pe 4 ianuarie la Dubai.

Tot astăzi, PSG a anunţat oficial că se desparte de Antoine Kombouare, cel care a avut rolul de antrenor pînă la sfîrşitul acestei luni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  30 Decembrie 2011, 17:46

antrenor bun! foarte bun!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează