INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROGRAM

E oficial » Dorinţa madrilenilor s-a îndeplinit, următorul ”El clasico” se va juca la ora 17

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 18:29

Jaume Roures, preşedintele Mediapro Spania, a confirmat că următorul meci Real Madrid - Barcelona se va juca sîmbătă, 2 martie, de la ora 17, informează Marca.


Cei de la Real doreau să joace vinerea, însă Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a preferat să îl programeze sîmbăta. Cu toate acestea, cei de la Ligă au respectat dorinţa madrilenilor de a se juca cît mai devreme, stabilind ora 17 ca oră de start.


Astfel, cei de la Real vor putea pregăti meciul cu Manchester United de pe 5 martie şi vor avea acelaşi timp de odihnă ca şi englezii, care joacă meciul din Premier League contra celor de la Norwich pe 2 martie, tot la ora 17.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
usla
usla  •  12 Februarie 2013, 11:10

Nu sunt fan RM, dar trebuie sa fim corecti. La ce fotbal joaca cele doua echipe si la ce valori au, cred ca RM va trece in " gluma" cu 3-0 de MU. Uitati-va ca MU are jucatori care sunt la varsta pensionarii, altii nu stiu sa faca un dribling, deci vor opune lui RM doar forta . ATAT. Meci dezechilibrat.

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  11 Februarie 2013, 22:07

Cu sa fara odihna suficienta,Real trece (pe contra atac) de Mancester United.Vom trai si vom vedea.

flo_ax
flo_ax  •  11 Februarie 2013, 20:26

iti dai seama ca vor avea acelasi timp de odihna ca si United :))) Nu ca United e practic campioana (12 puncte avans), iti dai seama ce se va extenua cu Norwich. Iar un meci cu Norw se compara cu un el clasico ca si consumn fizic si psihic?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează