INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ORGANIZARE

Echipele mexicane joacă partidele din Libertadores în Columbia din cauza gripei porcine

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2009 00:00

Confederaţia Sud-Americană de Fotbal (CSF) a decis ca formaţiile mexicane San Luis şi Guadalajara să dispute meciurile din Copa Libertadores, de pe teren propriu, în Columbia din cauza gripei porcine, informează, vineri, Reuters.

Cele două formaţii vor fi nevoite să joace partidele din turul doi al competiţiei la Bogota, capitala Columbiei. Un reprezentant al CSF, Nestor Benitez, a declarat că meciurile celor două formaţii vor avea loc la data de 6 mai, ambele urmând să se dispute pe stadionul Campin.

Această decizie a fost luată după ce adversarele mexicanilor din Copa Libertadores, formaţiile din Uruguay Sporting Defensor şi Nacional, au spus că vor refuza să joace în Mexic din cauza ameninţării gripei porcine. Forul sud-american a anunţat că măsura a fost luată doar pentru meciurile din turul doi al competiţiei, alte decizii urmând a fi luate pe măsură ce turneul avansează.

Cluburile mexicane au acceptat decizia, deşi ele nu fac parte din Confederaţia Sud-Americană de Fotbal. Chiar dacă nu fac parte din acest for, formaţiile din Mexic pot evolua în Copa Libertadores, în urma unui angajament special.

În Mexic, 176 de persoane sunt suspectate că au murit din cauza gripei porcine, iar Federaţia de fotbal a decis ca jocurile din prima ligă să se dispute cu porţile închise în acest week-end.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează