INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Edinson Cavani despre Neymar: "Avem o relaţie extraordinară" » Ce planuri de viitor are

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 21:25

Edinson Cavani nu vrea să părăsească PSG şi vrea să câştige Champions League cu francezii, declarând că nu are nicio problemă cu coechipierul său Neymar.

Cavani a avut evoluţii extraordinare de când s-a transferat la PSG în 2013, de la Napoli, înscriind 155 de goluri. În vârstă de 30 de ani, acesta are trei titluri, dar Champions League lipseşte, în ciuda cheltuielilor masive ale clubului.

Într-un interviu acordat pentru The Thelegraph, Cavani a vorbit despre relaţia sa cu Neymar, care s-a transferat la PSG de la Barcelona pentru suma record de 222 milioane de euro: „Noi avem o relaţie extraordinară. Suntem foarte profesionişti şi scopul nostru este munca în echipă şi clubul. Toată lumea a fost foarte fericită când Neymar s-a transferat la noi, pentru că este un jucător foarte bun şi a fost bine pentru echipă".

Cavani a înscris 19 goluri în acest sezon pentru PSG şi 6 goluri în Champions League, unde PSG o va întâlni în optimi pe Real Madrid. „Îmi place mult acest club. Şi vreau să stau aici mult timp. Vreau să câştig multe trofee. PSG este una dintre cele mai bune echipe din lume. Va fi greu să câştigăm Champions League, dar vrem asta. Mai întâi campionatul, apoi Champions League".

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează