INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Edison Cavani se autopropune la Atletico Madrid: ”Mi-ar plăcea să joc cu Griezmann”

Edison Cavani, foto: reuters
Edison Cavani, foto: reuters

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 16:23

Ultima declarație a lui Edinson Cavani crește incertitudinea asupra viitorului său la PSG, uruguayanul afirmând că și-ar dori să evolueze alături de cel mai bun jucător de la Campionatul European din vară.

”Mi-ar plăcea să joc într-o zi alături de Antoine Griezmann”, sunt cuvintele care îi îngrijorează pe suporterii parizieni, disperați că și-ar putea pierde golgheterul din acest sezon, la doar câteva luni după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic de pe Parc des Princes.

Conform presei spaniole, atacantul sud-american s-ar fi autopropus în acest mod la finalista din sezonul trecut din Champions League, Atletico Madrid, care este în căutarea unui coleg pe măsură în atac pentru Griezmann.

Deși se vehiculează de mult timp că Paris Saint-Germain ar putea să-l transfere pe Griezmann, acest lucru pare utopic în acest moment, francezul având contract pe Vicente Calderon până în anul 2021.

Cavani i-a liniștit pe fanii parizieni, declarând că va da totul pentru echipă, cât timp va juca pentru PSG.

Cavani, sosit în anul 2013 la formația pariziană, este golgheterul echipei în acest sezon, punctând de 14 ori în Ligue 1, acolo unde PSG ocupă locul 3 după 16 etape și de șase ori în Champions League, aflându-se pe locul secund în clasamentul celor mai buni marcatori, după Lionel Messi.

De altfel, uruguayanul și-a exprimat admirația pentru argentianul de la Barcelona, considerând că ”este cel mai bun din lume”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează