INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

El Clasico se apropie! Cînd se va disputa cel mai urmărit derby din lume

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 17:45

Barcelona și Real Madrid se vor înfrunta la începutul lunii aprilie, în cel mai așteptat meci din Spania și, probabil, din lume.

Potrivit presei din Spania, meciul dintre cele două, programat în etapa a 31-a, se va disputa sâmbătă, 2 aprilie, de la ora României 21:30.

Spaniolii scriu că meciul va avea loc sâmbătă pentru că în săptămâna următoare vor avea loc meciuri din sferturile Champions League, acolo unde cele două echipe sunt aproape calificate. Anunțul oficial cu privire la data de disputare a meciului se va face la începutul săptămânii viitoare.

În tur, pe "Santiago Bernabeu", Barcelona s-a impus clar, scor 4-0. Meciul de pe Camp Nou ar putea decide în mare partea campioana din Spania. În prezent, după 25 de etape, Barcelona se află pe primul loc, cu 63 de puncte. Real se află pe locul 3, la nouă puncte în spatele marii rivale. Între cele două se află Atletico Madrid, cu 55 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează