INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

El este favorit să devină noul antrenor al Barcelonei » Jucătorii și conducerea îl doresc

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 09:20

Luis Enrique va pleca la finalul acestui sezon de la Barcelona, iar șefii catalanilor caută antrenor.

Catalanii de la ziarul Sport anunță pe prima pagină că Juan Carlos Unzue, secundul echipei, este favorit să fie numit antrenor principal.

Spaniolii scriu că Unzue, 49 de ani, este foarte apreciat de jucători și de conducere. Astfel, sunt foarte mari șanse ca el să fie viitorul antrenor principal. Unzue este considerat un foarte bun tactician, fiind responsabil de fazele fixe la antrenamente și de faptul că Barcelona nu mai primește așa multe goluri.

Dacă Barcelona l-ar alege pe Unzue ar repeta mutarea făcută după plecarea lui Pep Guardiola, în 2012, când Tito Vilanova a fost numit antrenor.

De-a lungul carierei de fotbalist, Unzue, fost portar, a jucat la Osasua, Barcelona, Sevilla și Tenerife și Real Oviedo. Unzue a fost antrenor cu portarii la Barcelona, între 2003 și 2010 și 2011 și 2012, principal la Numancia în sezonul 2010 - 2011, și secund la Celta Vigo, între 2013 - 2014, unde a lucrat cu Luis Enrique. Este secund la Barcelona din 2014.

Pe lista Barcelonei mai sunt Ernesto Valverde, antrenor la Athletic Bilbao, Ronald Koeman, antrenor la Everton, și Jorge Sampaoli, antrenorul Sevillei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Martie 2017, 11:41

Cu un zue nu se face primavara! Trebuie schimbari masive la nivel de lot. Si pentru asta trebuie gasit un om care chiar sa se priceapa la achizitii. Ca de adus Cigrinski, Andre Gomes si alte tepe pe o caruta de bani, pot aduce si eu!

red77
red77  •  15 Martie 2017, 10:41

si vreti sa ziceti ca unzue asta se impune in fata lui messi neymar sau suarez? alt antrenor de umplutura

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close