INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

El Mundo Deportivo anunță transferul sezonului pe prima pagină: Guardiola, 80 de milioane de euro pentru un star de la Real Madrid!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 16:37

Pep Guardiola (47 de ani) face tot posibilul ca Manchester City să repete sezonul de vis din Premier League și a întocmit deja lista de transferuri.

Isco (26 de ani) este principala țintă a lui Manchester City. Mijlocașul spaniol cotat la 75 de milioane de euro pe transfermarkt.de este considerat piesa perfectă în tentativa lui Guardiola de a prelungi domnia tiki-taka în Premier League. Campioana Angliei este dispusă să plătească 80 de milioane de euro.

Isco, nemulțumit de statutul pe care îl are în lotul pregătit de Zidane, este pe lista mai multor cluburi importante din Europa. PSG și West Ham și-au anunțat deja intenția de a-l achiziționa. 

9 goluri
și 10 pase decisive a reușit Isco în acest sezon pentru Real Madrid, prinzând lotul pentru CM din Rusia

Pep Guardiola nu se oprește aici. Pe lista spaniolului mai sunt mijlocașul lui Leicester, Ryad Mahrez și Jorginho, perla lui Napoli.

Vezi și: Pep Guardiola își sperie rivalii din Premier League: "Sezonul viitor vom investi și mai mult"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
joschilotii
joschilotii  •  25 Mai 2018, 21:25
Postat de andrei.33 pe 25 Mai 2018, 19:34

Real nu il da.

De unde stii tu ca nu il da? A zis omul ca s-a saturat sa stea pe banca acum o luna, doua

andrei.33
andrei.33  •  25 Mai 2018, 19:34

Real nu il da.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează