INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Eliminare record la un meci din Anglia » A văzut cartonașul roșu după doar 11 secunde

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 15:32

Un portar a fost eliminat după doar 11 secunde, în meciul dintre Ashton Villa și Ingol Rangers, din prima divizie din Lancashire.

Portarul echipei Ashton Villa, Joe Griffiths, a fost indisponibil pentru meciul cu Ingol Rangers, pentru că participa la o ședință foto, iar locul său a fost luat de atacantul Nicky Seekings.

"În mod normal sunt atacant, dar când am ajuns mi-au cerut să stau în poartă. Joe, portarul nostru în mod obișnuit, este foarte bun, dar a fost nevoit să lipsească pentru că era la o ședință foto. Am încercat să blochez atacantul pentru că știam că va șuta la poartă, dar era destul de puternic, așa că a trebuit să îl pun la pământ. Am știut de la început că voi fi eliminat. Este începutul și sfârșitul unei cariere foarte scurte de portar", a declarat Seekings pentru publicația Lancashire Evening Post.

Eliminarea jucătorului de 32 de ani este una dintre cele mai rapide din istoria fotbalului englez. Cea mai rapidă eliminare la nivel profesionist este cea a lui Keith Gillespie, care a fost eliminat la doar 12 secunde după ce a fost trimis în teren pentru Sheffield United, în 2007.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  25 Aprilie 2016, 18:26

Ashton Villa :)) Oare creditorul cum de nu s-a gandit la numele cu Ș in loc de S? :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close