INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Emery confirmă că un star al lui PSG va pleca » Krychowiak este dorit de Atletico, Juventus şi Valencia

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 iulie 2017 16:51

Grzegorz Krychowiak va pleca de la PSG în această vară, confirmă Unai Emery.

"Am vorbit cu el. Este un jucător de calitate care poate juca într-o echipă foarte bună. Dar la PSG, unii jucători, atunci când ajung, trebuie să fie capabili să facă un pas în plus pentru a se adapta la jocul echipei. Nu este la fel ca la alte formaţii. Deci, este mai bine ca el să găsească o altă echipă unde i se potriveşte mai bine jocul", a spus antrenorul.

Atletico Madrid, Valencia şi Juventus sunt interesate de Krychowiak.

Mijlocaşul a jucat doar în 19 meciuri în sezonul trecut. Dintre acestea, a fost titular doar în 11 jocuri, a prins toate cele 90 de minute în 9 meciuri. Nu a reuşit să marcheze şi nu a avut nicio pasă de gol.

În ciuda faptului că nu a fost o prezenţă obişnuită în echipa PSG-ului, a jucat pentru naţionala Poloniei în 5 dintre cele 6 meciuri internaţionale din sezonul trecut.

Internaţionalul polonez de 27 de ani l-a urmat pe Emery în capitala franceză vara trecută, după ce amândoi s-au bucurat de o perioadă de succes la Sevilla.

Krychowiak a fost transferat pentru 25,56 milioane de lire sterline. A jucat la profesionişti pentru 5 echipe.

surse: squawka.com, calciomercato.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează