INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Emmanuel Petit se implică în conflictul Mourinho-Pogba » Ce îi cere francezul conaționalului său să facă

foto: Guliver/Getty Images +1   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 martie 2018 21:01

Fostul internațional francez Emmanuel Petit îl sfătuiește pe mijlocașul lui Manchester United, Paul Pogba, să înceteze conflictul cu antrenorul "diavolilor roșii", Jose Mourinho.

În cadrul unui interviu acordat francezilor de la RMC, Petit a declarat că Pogba ar trebui să își schimbe puțin atitudinea. Fostul jucător al lui Arsenal Londra este de părere că duelul dintre conaționalul său și tehnicianul portughez trebuie să înceteze deoarece interesul clubului Manchester United este mai important decât orgoliile celor doi.

27 de partidea dispuat Pogba în acest sezon în toate competițiile reușind 3 goluri și 10 pase decisive

"Lui Paul, îi dau un mic un sfat: să își schimbe puțin atitudinea. Să oprească duelul Mourinho-Pogba, deoarece clubul Manchester United este mult mai important decât acești doi băieți. El o ia prea personal și acest lucru se vede clar pe teren prin multele semnale negative trimise de el", a declarat Petit.

În vârstă de 25 de ani, Pogba traversează o perioadă grea la Manchester United. El s-a certat cu Mourinho și a fost lăsat pe banca de rezerve la ambele meciuri ale "diavolilor roșii" din optimile Ligii Campionilor, cu Sevilla.

Paul Pogba a venit la Manchester United de la Juventus Torino în august 2016 pentru 105 milioane de euro. El mai are contract cu gruparea de pe Old Trafford până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 90 de milioane de euro.

surse: dailystar.co.uk, dailymail.co.uk, rmcsport.bfmtv.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jack_the_striper
jack_the_striper  •  17 Martie 2018, 22:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

melcul_furios
melcul_furios  •  17 Martie 2018, 22:51

De ce să tacă Pogba și nu Mourinho? Nou este managerul, cum explică sezonul asta, locul 2 in campionat și scos de Sevilla din CL? Ce merite are, ce a făcut cu United?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează