INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Englezii: "Robinho e în discuţii cu Milan"

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Robinho, 26 de ani, este pe lista lui AC Milan, italienii dorind să-l achiziţioneze pe vîrful lui Manchester City. Daily Mirror a informat astăzi că brazilianul este vizat de clubul lombard pentru un transfer, mai ales că Robinho nu s-a integrat foarte bine în Anglia.

Robinho a ajuns în 2008 la City pentru 40 de milioane de euro de la Real Madrid, dar n-a impresionat la gruparea britanică. Robinho a fost împrumutat în ianuarie la Santos, în ţara natală, marcînd de 6 ori în 11 meciuri, dar sud-americanul rămîne jucătorul şeicilor de la City.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ak47_killer
ak47_killer  •  20 Mai 2010, 10:45

PATO RONALDINHIO ROBINHIO MAI TARE CA SHEVA KAKA ZEDORF POATE INSA RAMINE DE VAZUT

alberto_001
alberto_001  •  19 Mai 2010, 20:20

Pentru brazilianul Robinho ar fii bine daca ar pleca de la englezii de la Manchester City si s-ar duce la italienii de la A.C. Milan . Acolo ar juca in echipa cu cativa coechipieri de la nationala Braziliei Thiago Silva,Pato, Ronaldinho.

 •  19 Mai 2010, 20:07

sa mearga la Milan, ar fi un trio de senzatie Ronaldinho-Pato-Robinho!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează