INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ernesto Valverde a vorbit despre campania de transferuri din această iarnă » Ce a spus despre posibila venire a lui Griezmann la Barcelona

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 22:41

Antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, a comentat posibila sosire a lui Antoine Griezmann pe Camp Nou.

În ultima perioadă au apărut zvonuri potrivit cărora Griezmann ar ajunge în această iarnă la FC Barcelona. Întrebat despre posibilul transfer al actualului atacant al lui Atletico Madrid la liderul campionatului spaniol, Valverde a afirmat că asemenea știrilor referitoare la transferul lui Neymar la Real Madrid și aceste speculații privindu-l pe Griezmann sunt doar niște "zvonuri".

"Griezmann este un jucător mare, unul dintre cei despre care se vorbește, dar deocamdată răman cu jucătorii pe care îi avem. În viitor, vom vedea. Desigur, clubul e ca oricare altul, poate să facă transferuri în ianuarie, chiar dacă suntem mulțumiți cu ceea ce avem. Nu avem de gând să închidem ușa", a declarat Valverde.

Griezmann a fost foarte aproape să semneze în vară cu Manchester United, însă în cele din urmă a preferat să rămână la Atletico Madrid. În ultima perioadă s-a vehiculat că Griezmann este foarte aproape de Barcelona, marea rivală a madrilenilor fiind dispusă să ofere 100 de milioane de euro pentru aducerea sa în Catalunya.

În vârstă de 26 de ani, Griezmann a venit la Atletico Madrid de la Real Sociedad în iulie 2014 pentru 30 de milioane de euro. Francezul mai are contract cu madrilenii până în iulie 2022.

13 partidea jucat Griezmann în acest sezon în toate competițiile reușind 3 goluri și 3 pase de gol

Surse: goal.comespn.co.ukas.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează