INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Espanyol râde de Barcelona și de Pique » Ce au postat catalanii după plecarea lui Neymar

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 15:07

Espanyol n-a rata ocazia de a ironiza rivala Barcelona și pe Pique după transferul lui Neymar la PSG. S-a întâmplat în timpul amicalului cu Twente, 0-0, în care arbitrul a părăsit terenul fără nicio explicație.

După ce jucătorii echipei catalane protestaseră vehement pentru eliminarea lui Piatti din minutul 60, Bas Niljsjaus a fugit la vestiare și n-a scos o vorbă!

Imediat, pe profilul de Twitter al lui Espanyol a apărut replica "Se queda" (Rămâne), aluzie la încercarea lui Pique de a-l convinge pe colegul brazilian să nu plece la PSG.

Centralul olandez s-a întors după ce spiritele s-au calmat, și a dus meciul la capăt (0-0), restabilind echilibrul în teren, "roșu" și lui Oosterwijk! 

Citește și: GALERIE FOTO Val de ironii după plecarea lui Neymar » Pique, ținta glumelor pe internet: "Ce s-a întâmplat cu președintele?" :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  03 August 2017, 19:52

Espagnol este ultima echipa care poate sa rada de FC Barcelona deoarece ea nu va avea niciodata un jucator de talia lui Neymar. Dar asa este atunci cand mic si frustrat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close