INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA

EXCLUSIV Costel Gâlcă pune la cale marea lovitură: Steaua vînează talentele Barcelonei!

Costel Galca
Costel Galca

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 13:45

Costel Gâlcă e mare fan Barcelona, iar Steaua speră să profite de pe urma contactelor pe care antrenorul roş-albaştrilor le are în Spania. Ideea este una mai veche, dar se poate materializa acum, în mercato de iarnă sau în vară.

Aseară, Bertrand Traore a bătut-o de unul singur pe Ajax Amsterdam, în victoria pe care Vitesse a repurtat-o pe terenul campioanei Olandei, în Cupă, scor 4-0. Ce e mai puţin ştiut e faptul că Traore este unul dintre cei 26 de jucători pe care Chelsea i-a împrumutat în toată lumea fotbalului. Aşa fac cluburile mari, se asigură că tinerii cresc la echipe bune şi în campionate puternice.

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi scrie că Gâlcă încearcă să profite de pe urma unei afaceri similare a Barcelonei. În vară, antrenorul stelist l-a vrut pe Sergi Gomez, un stoper care evoluează acum pentru Celta Vigo, dar lucrurile se pot schimba în această iarnă. Mişcările de trupe ar putea deveni vitale, dacă Gâlcă pierde 7 jucători, adică 1/3 din lot, în vară!

Deja se zvoneşte că jucători precum Rusescu şi Bourceanu nu vor mai evolua în tricoul Stelei. Detaliile tranzacţiei la care se gîndeşte clubul din Ghencea sînt EXCLUSIV în ediţia tipărită a ziarului, dar şi pe Gazeta Digitală! Click aici.

Împrumuturile au funcţionat
Steaua s-a orientat bine atunci cînd a luat jucători sub formă de împrumut. Federico Piovaccari a contribuit la titlul din 2013 şi la calificarea în grupele Champions League. El aparţinea de Sampdoria, care i-a plătit cea mai mare parte din salariul de 700.000 de euro de-a lungul anului pe care italianul l-a petrecut în Ghencea.

În stagiunea în curs, au venit Raul Rusescu, de la Sevilla, şi Bourceanu, de la Trabzonspor. Alex nu a influenţat prea mult jocul, întrucît s-a aflat în recuperare după o accidentare, dar Raul a fost un împrumut excelent, în ciuda accidentării de la Tîrgu Mureş, care l-a scos din calcule pentru mai bine de o lună. Rusescu are 7 goluri şi 3 pase decisive în meciurile pe care le-a prins la Steaua în 2014!

13 e locul pe care îl ocupă Barcelona B în Liga Adelante, al doilea eşalon spaniol. Competiţia conţine 22 de formaţii. Starul "satelitului" e internaţionalul croat Halilovici, 18 ani, cumpărat în iulie de la Dinamo Zagreb, şi lotul e format doar din tineri

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
robotzel
robotzel  •  20 Decembrie 2014, 13:42
Postat de creve pe 20 Decembrie 2014, 08:50

:))) fc gazda nu e în stare să joace cu tineri. Ei fac ce au văzut la Real Madrid. Cumpără jucători gata formați și atât. Doar că ei fac asta la o scară mult mai mică. Dacă și ăsta e motiv să ne ofticăm atunci... :))) Mi-e milă de fc gazda :)))

in primul rand esti prea prost ca sa gandesti. nu era vorba de fc gazde ci de fapt era trecut gazde pentru ca armata ne-a interzis sa folosim numele si sigla. pana la clarificarea problemei era normal sa jucam asa. o sa va vina randul si voua cu mai-ul curand de tot. stii de ce? pentru ca s-a creat un recedent periculos.

creve
creve  •  20 Decembrie 2014, 08:50
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 19 Decembrie 2014, 17:49

Nu ca ne-ar trebui:):):):) Dar asa imi place cand vad potaile si c.,i.,o.,ri.,l.,e ofticandu-se:):)

:))) fc gazda nu e în stare să joace cu tineri. Ei fac ce au văzut la Real Madrid. Cumpără jucători gata formați și atât. Doar că ei fac asta la o scară mult mai mică. Dacă și ăsta e motiv să ne ofticăm atunci... :))) Mi-e milă de fc gazda :)))

plischi
plischi  •  20 Decembrie 2014, 06:50

deci: cluburile mari se asigura ca tinerii lor cresc la echipe bune, IN CAMPIONATE PUTERNICE. asa ati scris, deci liga 1 este asa ceva?!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează