INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GHEORGHE POPESCU - ANIVERSARE 50 DE ANI

EXCLUSIV » Mesaje de la marile cluburi pentru Gică Popescu! Omul căruia i-a luat banderola de la Barcelona recunoaște: "A fost o onoare pentru mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 16:32

Gică Popescu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria României, a împlinit astăzi 50 de ani, iar Gazeta Sporturilor i-a dedicat 18 pagini.

Gazeta a strâns mesaje de aniversare de la cluburile pentru care Gică Popescu a jucat în afara țării.

José Mari Bakero, șeful Centrului de tineret FC Barcelona

"50 de ani fericiți, Gică Popescu! A fost o plăcere să fiu colegul tău în vestiarul FC Barcelona și să joc alături de tine pe teren. A fost o onoare pentru mine că ai devenit succesorul meu pe postul de căpitan al echipei! Dar dincolo de asta, cel mai important este că, după atâția ani, prietenia rămâne în continuare și îți dorim toate cele bune pentru viitor".

oficialii clubului Galatasaray

"De-a lungul celor patru ani petrecuți la Galatasaray ne-ați lăsat niște momente de neuitat. Iar pentru fiecare realizare pe care echipa noastră a avut-o, dumneavoastră ați contribuit într-o manieră importantă. Dar cea mai mare realizare din istoria fotbalului turc a fost pe 17 mai 2000. Întreaga țară a urmărit cu sufletul la gură cum le-ați bătut pe David Seaman de la 11 metri. Nu numai moștenirea fotbalului turc și a celui românesc, ci și moștenirea fotbalului mondial au fost îmbogățite de meritele și succesul pe care l-ați avut în timpul carierei. De aceea, în numele tuturor celor de la Galatasaray, vă dorim o sărbătoare minunată de 50 de ani".

 

Mart van den Heuvel,team-manager PSV

" Gheorghe Popescu a jucat în clubul nostru timp de patru ani și îmi amintesc că a fost un gentleman în fiecare clipă! Stilul său de joc era grațios. A fost cu adevărat un fundaș bun. Am câștigat două titluri cu Gică, iar pentru noi nu a fost o surpriză că a ajuns la un club de top ca Barcelona. În afara fotbalului a fost un tip fantastic. A fost un bun ambasador pentru PSV. Un coleg bun, care nu a creat niciodată probleme. Suntem mândri că a jucat pentru PSV și îi dorim o sărbătoare de 50 de ani fantastică și tot ce este mai bun pentru viitor".

oficialii clubului Hannover 96 

"Felicitări pentru cei 50 de ani împliniți de Gheorghe «Gică» Popescu! Cariera dumneavoastră la Hannover 96 a însumat doar 14 meciuri, dar cu dumneavoastră am început perioada petrecută în Bundesliga. Am câștigat cu FC Nurnberg, apoi am făcut o remiză cu Bayern Munchen și cu Borussia Monchengladbach, terminând pe locul 11 în primul sezon. După aceea ați anunțat sfârșitul carierei și ați revenit acasă, în România. Fanii și colegii de la Hannover vă doresc toate cele bune și ne-am bucura să ne revedem la un meci al echipei noastre".

oficialii clubului Lecce

"Îți urăm mulți ani sănătoși la împlinirea celor 50 de ani! Ai fost unul dintre cei mai mari jucători care au evoluat în tricoul clubului nostru! Și avem o tradiție de peste 100 de ani de istorie. Își mulțumim și-ți transmitem la mulți ani".

Citește și: INTERVIU EVENIMENT Gică Popescu la 50 de ani: "Cine nu m-a prins a ratat fotbal adevărat! Cred că mă apuc de antrenorat"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează