INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Explicația declinului lui James Rodriguez: "E îmbătat de succes! Noua lui viață s-a dovedit a fi toxică"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 11:42

Jurnalista columbiană Maria Elvira Bonilla a scris un articol despre situația lui James Rodriguez după ce a semnat cu Real Madrid, în 2014. Aceasta crede că fotbalistul de 24 de ani n-a știut să-și managerieze ascensiunea după primul sezon în La Liga.

"Succesul l-a îmbătat pe James. Problemele lui au început în septembrie 2015, iar de atunci a avut dese probleme disciplinare și de comportament. Era o stea în ascensiune, în lumina reflectoarelor și cu buzunarele din ce în ce mai pline. Steaua lui James a început să-și piardă din strălucire pînă a ajuns să petreacă mai multe minute pe bancă decît pe teren, fără ca noul director tehnic, Zidane, să schimbe cumva situația care pare că se agravează.

Totul a început în septembrie 2015, cînd fotbalistul s-a întors din vacanță cu niște kilograme în plus, 7 mai exact, și a ajuns cu o întîrziere de 5 zile la antrenamente".

Jurnalista mai scrie în ediția columbiană a El Pais că James e victima celor care profită de pe urma succesului fotbalistului columbian, acesta fiind sufocat de propuneri publicitare: "Noua viață a lui James s-a dovedit a fi toxică.

Să-l vezi pe acel băiat tînăr și vesel, uneori simplu, învăluit de bîrfe, de fotomodele, conducînd mașini Audi la 200 de km/h, mergînd în cele mai tari cluburi, cînd înainte nu bea nici măcar un pahar, distrus de milioanele de euro și strălucind doar un sezon, îți provoacă milă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează