INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Explicaţia pentru forma dezastruoasă a lui Lionel Messi: "Dacă vrei să joc acolo, atunci doar atît fac!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 14:09

Un fost antrenor al Barcelonei oferă o explicaţie pentru evoluţia dezastruoasă a lui Lionel Messi în ultimele partide. Argentinianul a surprins prin lipsa de implicare la returul din Ligă cu Atletico Madrid, meci cîştigat de echipa lui Simeone cu 1-0.Sîrbul Radomir Antici, care a antrenat Barcelona în 2003, susţine că vinovat pentru forma slabă a lui Messi e antrenorul Gerardo Martino.

"Messi a alergat atît de puţin pentru că antrenorul i-a cerut să joace în bandă. A fost modul lui de a spune: "Dacă vrei să joc acolo, atunci doar atît fac!"

Situaţia asta e asemănătoare cu ce s-a întîmplat între Van Gaal şi Rivaldo. Olandezul l-a forţat pe brazilian să joace în lateral şi de fiecare dată cînd ajungea mingea la el, nu făcea mai mult decît să-i paseze simplu lui Winston Bogarde.

E clar că Barcelona are o mare problemă. Cum faci echipa ca să-i mulţumeşti pe Messi, Iniesta şi Neymar?", a declarat Antici, potrivit goal.com

Contraperformanţă şocantă "reuşită" de Lionel Messi în meciul cu Atletico Madrid » Cifrele partidei

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
bamse1901
bamse1901  •  16 Aprilie 2014, 11:51
Postat de tardelli pe 15 Aprilie 2014, 18:53

In campionatul Barcelona a realizat penibilul aproape ..absolut.Adica a pierdut un meci desi a avut posesie 86 % !!! Inca putin si atinge absoulutul.Adica sa piarda meciul cu posesie 100 % ,pierzand evident printr-un autogol :)

cu posesie 100% nu poti pt ca nu vad cum ar da adversarii gol

inecula
inecula  •  15 Aprilie 2014, 21:05
Postat de cpt.ahab pe 15 Aprilie 2014, 19:46

Messi nu mai are nimic de demonstrat. Tot ce va face de-acum incolo e bonus.

Cand va lua cupa mondiala atunci va deveni cel mai mare fotbalist din istorie, deocamdată Maradona e inaintea lui

totdd
totdd  •  15 Aprilie 2014, 21:03
Postat de tardelli pe 15 Aprilie 2014, 18:53

In campionatul Barcelona a realizat penibilul aproape ..absolut.Adica a pierdut un meci desi a avut posesie 86 % !!! Inca putin si atinge absoulutul.Adica sa piarda meciul cu posesie 100 % ,pierzand evident printr-un autogol :)

eu cred ca e intampla ce tot spun de vreo 2 ani ! adica, iniesta si xavi imbatranesc......gata, nu mai pot! iar messi fara xavi si iniesta este doar un fotbalist bun ! asta e parerea mea! motoarele lui messi adica xavi si iniesta...au imbatranit....gata !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează