INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDAMNARE

Fabio Cannavaro a fost condamnat la 10 luni de închisoare! A încălcat legea dintr-un motiv incredibil

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 15:45

Fostul internaţional Fabio Cannavaro, alături de soţia sa, Daniela, şi de fratele său, Paolo, a fost condamnat la închisoare.

Poliţia din Italia l-a investigat pe Fabio Cannavaro, acesta fiind suspectat de evaziune fiscală, iar autorităţile din Napoli au pus sechestru pe mai multe bunuri ale fostului fundaş, în valoare de un milion de euro, anunţă The Guardian.

Printre aceste bunuri se număra una din vilele fostului cîştigător de Campionat Mondial. Italianului i s-a interzis dreptul de a mai intra în casa din Posillipo, iar luna trecută a încălcat acest ordin. Fostul cîştigător al Balonului de Aur, 41 de ani, a mers la vilă pentru a face baie în piscină, scrie The Mirror, ignorînd decizia tribunalului.

Cannavaro, acum antrenor la Guangzhou Evergrande, a fost condamnat la 10 luni de închisoare, soţia şi fratele său primind şi ei cîte o condamnare.

Cei trei au făcut apel, iar decizia a fost suspendată pentru moment, pînă se va judeca apelul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  25 Februarie 2015, 19:49
Postat de forcesteauaforever pe 25 Februarie 2015, 16:44

In Italia nu conteaza ca esti fostul Balon de Aur. La noi Hagi viseaza la o statuie, spune ca trebuia sa primeasca Balonul de Aur si noi il tratam ca pe un Rege. Daca face blaturi si omenii, toata presa tace.

Viitorul este o echipa mult mai frumoasa si mai curata decat FCSB, iar Hagi nu a preluat prin frauda nici o echipa si nici un palmares. O fi facut omenii, poate si blaturi, dar nu a alergat cu sacosa cu bani dupa nici un autobuz. Daca fiecare fost fotbalist ar fi facut pentru fotbalul romanesc macar unu la suta din ce a facut Hagi, nationala ar fi printre fruntasele Europei. Tu insa esti un exponent model al romanului de rand, ppproosstt, sarac, puturos, dar invidios nevoie mare pe oricine reuseste sa se ridice deasupra mocirlei din jurul sau prin munca, seriozitate, talent.

tardelli
tardelli  •  25 Februarie 2015, 18:54

Cine poate crede ca a mers la vila sa faca o baie in piscina....? S-a dus sa recupereze ceva important de acolo.Sau era prea murdar sau deja era canicula si nu mai putea de cald...

dinamovist_rau
dinamovist_rau  •  25 Februarie 2015, 17:52

cine trece valea seaca imbracati in blugi si geaca si cu tenesi in picioare prostii din stefan cel mare prostii din stefan cel mare vin cu steagurile-n mana nemancati de-o saptamana dinamo e campioana doar din mila si pomana

Vezi toate comentariile (9)
Comentează