INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fac pressing la Messi » Aguero încearcă să îl convingă să vină la City: ”E cel mai bine pentru el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 18:39

Deși Lionel Messi a anunțat că în Europa va juca doar la Barcelona, marile cluburi nu au renunțat la visul de a-l avea sub contract pe cel mai bun fotbalist al momentului.

Manchester City l-a dorit constant pe argentinian, însă nu a reușit niciodată să îl convingă. Pe fir a intrat și Sergio Aguero, coechipierul lui Messi de la naționala Argentinei.

L-am sfătuit pe Messi să vină la City.

Manchester e un oraș ideal pentru el. Poate că vremea nu e așa frumoasă, însă nu asta contează pentru fotbaliști. Jucăm din trei în trei zile așa că stăm mai mult în casă”, a declarat atacantul pentru Sky Sports UK.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
casual23
casual23  •  22 Ianuarie 2016, 22:13

Nu ca jurnalistii jsp ar fi stiut sau s-ar fi gândit la asta, măcar asa, la modul pamfletist, ca mine.

casual23
casual23  •  22 Ianuarie 2016, 22:11

Pt ca, practic, Marea Britanie nu e in Europa. :))

146239775754644
Sarah Lopez  •  22 Ianuarie 2016, 19:39

Is Messi the best player in the world ? Or is it Ronaldo ? For me the stats are crystal clear... http://www.messi-vs-ronaldo.com

Vezi toate comentariile (4)
Comentează