INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Face marele pas? Zlatan este momit să joace în cea mai tare ligă din lume: "Vin lucruri mari!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 20:31

Zlatan Ibrahimovic a lăsat să se înțeleagă că ar fi deschis unei mutări în Premier League, în vară, când contractul lui la Paris Saint-Germain va expira.

Atacantul în vârstă de 34 de ani a câstigat titluri în Olanda, Italia, Spania și Franța de lungul carierei, dar și-ar putea demonstra talentul incontestabil și în Anglia, înainte de o retragere spectaculoasă în Statele Unite ale Americii.

"Mai am trei luni aici și după aceea lucruri mari se vor întâmpla", a declarat internaționalul suedez. "Să spunem doar că sunt într-o formă bună", a răspuns el întrebărilor despre mutarea în Premier League, alimentând și mai mult focurile.

În cariera lui, Ibrahimovic a trecut pe la Malmo, Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan și PSG, iar un transfer în Anglia ar completa setul.

Și cu siguranța el își va încheia cariera la un club mare, întrucât există doar câteva echipe care și-ar putea permite să-i plătească salariul de 200.000 de lire sterline pe săptămână.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează