INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

"Face pe victima, dar el a început" » Jose Mourinho îl ține în corzi pe Antonio Conte

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 10:32

Jose Mourinho a mai servit o replică acidă în infinitul război al declarațiilor cu Antonio Conte. După ce anunțase că disprețul este ultimul sentiment față de managerul italian. ”Nu mă distrează și aici am terminat”.

Stoke nu i-a pus nicio problemă lui Man. United, care s-a impus cu 3-0 luni seară, iar Mourinho și-a reamintit de clientul său, Conte. Deși promisese că nu va mai continua să-i dea replici, nu s-a putut abține. Nu tăcuse nici italianul: "A zis că mă disprețuiește? Și eu am același sentinment, dar nu-mi fac griji. Dorm foarte liniștit".

Chiar a închis subiectul?

"Când încep eu, îmi asum responsabilitatea și chiar am pornit destule conflicte. Dar dacă nu aprind eu focul, consider că e distractic să vezi că e partea cealaltă cineva se comportă ca o victimă, deși nu e deloc. Sincer să fiu, nu mă simt bine, de aceea am închis subiectul", a recunoscut portughezul în tabloidul The Telegraph.

"Mă scuz când greșesc"

De fapt, Mou provocase scandalul, cu aluzia țintită către antrenorul lui Chelsea, pe care l-a făcut "clovn", iar Conte l-a enervat imediat, acuzându-l de "demență senilă" și că "este fals și un om de nimic", cu trimitere la cearta cu Ranieri. "Sunt primul care cere scuze când e vina mea și știu că trebuia să mă port altfel. Așa s-a întâmplat cu Ranieri, iar relația noastră a trecut de la rea la bună și de la bună la foarte bună", susține Mou. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează