INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Falcao a lăsat-o pe Manchester United și s-a transferat la o altă formație din Anglia

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 16:14

Chelsea a reușit un supertransfer în această perioadă de mercato. Formația lui Jose Mourinho a pus mîna pe atacantul lui AS Monaco, Radamel Falcao.

Londonezii l-au achiziționat pe columbianul în vîrstă de 29 de ani sub formă de împrumut pentru un an. Fotbalistul a jucat în ultimul an la Manchester United, însă n-a confirmat și a fost trimis și la echipa secundă a "diavolilor". Chelsea s-a înțeles cu echipa de care aparține columbianul, vestea fiind anunțată pe site-ul oficial al clubului.

Sînt foarte fericit să ajung la Chelsea. Abia aștept să încep antrenamentele și să ajut echipa să cîștige titlul și să facă performanță în Europa   Radamel Falcao

Falcao a avut 26 de apariții în sezonul trecut pentru Manchester United, echipă pentru care a marcat de 4 ori.

45.000.000 €e cota lui Falcao pe site-ul transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
madskills
madskills  •  04 Iulie 2015, 08:02
Postat de nea_vanea.60 pe 03 Iulie 2015, 21:04

astea sunt comisioanele mizerabile ale lui mourinho... transferuri facute doar pentru a incasa bani negrii

daca si Falcao asta e adus doar pentru comision...Omul daca e in forma maxima si daca are cine sa-l puna in valoare, o sa fie golgeterul Premier League.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Iulie 2015, 22:25

super transfer. e nevoie de un antrenor bun ca sa-l puna in valoare si de ceva jucatori care sa-i dea pase. la Monaco si UTD nu a avut parte de asa ceva.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  03 Iulie 2015, 21:14

nu trebuia sa plece de la atletico madrid! era zeu! dacand sa dus la monaco si apoi la engleji a devenit muritor! pacat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează