INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA/BILBAO-REAL MADRID, AZI, 23:00, ÎN DIRECT DIGISPORT 2

Fanii lui Bilbao vor să boicoteze o eventuală celebrare a titlului de către Real

Cristiano Ronaldo a marcat de două ori în turul cîștigat de Real cu 4-1
Cristiano Ronaldo a marcat de două ori în turul cîștigat de Real cu 4-1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 15:43

Datele sînt clare. Real Madrid va pune capăt supremaţiei de trei sezoane a Barcelonei şi va deveni campioană dacă va cîştiga diseară la Bilbao, fără să mai depindă de rezultatul marii rivale din Catalunya în partida cu Malaga.

Conştienţi că o victorie a madrilenilor pe terenul lor nu este exclusă, suporterii lui Athletic nu au nici o intenţie să ia parte la o posibilă fiesta ”blanco”. Dimpotrivă, vor căuta să o perturbe prin tot ce se va putea: cîntece, scandări, orice care să producă zgomot mare. ”Cei de la Real se numără printre marii noştri duşmani. Nu putem să ne lăsăm umiliţi şi să acceptăm să se bucure pe San Mames, un loc sfînt”, aşa a sunat mesajul lor.

3-0 pentru Real a fost scorul din sezonul trecut de pe terenul lui Bilbao, madrilenii folosind multe rezerve. Au marcat atunci Kaka (13 penalty, 54 penalty) şi Cristiano Ronaldo (70)
5 victorii au realizat madrilenii în ultimele 6 deplasări la Bilbao

Şi suporterii Realului se pregătesc, dar de celebrare. Întrucît meciul începe tîrziu, 22:00 ora Spaniei (23:00 în România), iar echipa va reveni abia spre dimineaţă, nu vor ajunge foarte mulţi în Piaţa Cibeles, locul tradiţional unde madrilenii sărbătoresc marile victorii. Va fi însă o acţiune de amploare joi, cînd fanilor li s-ar adăuga şi elevii lui Mourinho pentru a se bucura împreună pentru al 32-lea titlu din istorie.

12 septembrie 1999 este ziua în care a debutat Iker Casillas la Real, chiar într-un meci la Bilbao. El a profitat atunci de accidentarea titularului, germanul Bodo Illgner

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ernesto365
ernesto365  •  02 Mai 2012, 23:21
Postat de liverpoolfan pe 02 Mai 2012, 19:03

hai nu te da tu rotund ca nu e ca si cum moldovenii sunt vazuti mai bine

bascii sunt un alt popor ,ei nu sunt spanioli, doar traiesc intre granitele spaniei si frantei, dar ei nu se considera spanioli!

liverpoolfan
liverpoolfan  •  02 Mai 2012, 19:03
Postat de imperator pe 02 Mai 2012, 17:31

In Spania , bascii sunt precum oltenii in romania !

hai nu te da tu rotund ca nu e ca si cum moldovenii sunt vazuti mai bine

rsalexander
rsalexander  •  02 Mai 2012, 18:55
Postat de vandersaar pe 02 Mai 2012, 16:30

Real va castiga titlu in seara asta indiferent de ce vor face, desi cred ca Bilbao va spulberata cu un 3 sa 4-0, barcelona are un meci f greu cu malaga care poate prinde chiar locul 3 care duce in grupele champions

Deci Real are meci usor cu finalista EL la ea acasa si o spulbera lejer, dar Barca are meci "foarte" greu la ea acasa cu Malaga. Tare... :))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close