INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Fanii lui Real Madrid şi-au votat primul "11" » Care este surpriza din echipa lui Carlo Ancelotti

Sursa foto: as.com
Sursa foto: as.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 15:48

Real Madrid are planuri măreţe pentru viitorul sezon competiţional, iar transferurile lui James Rodriguez şi Toni Kroos confirmă acestea.Columbianul a fost adus pe Santiago Bernabeu pentru 80 de milioane de euro, fiind cel mai scump jucător transferat în această vară de Real, în timp ce Kroos a venit de la Bayern Munchen în schimbul a 30 de milioane de euro.

Într-un sondaj efectuat de jurnaliştii de la AS, fanii madrilenilor au avut ocazia să-i voteze pe jucătorii pe care-i vor în echipa de start în sezonul viitor.

Suporterii deţinătoarei Ligii Campionilor l-au votat în poartă pe Iker Casillas, care a făcut un Mondial slab cu naţionala Spaniei, fiind eliminată de la turneul final încă din faza grupelor. În centrul apărării Varane i-a fost preferat lui Pepe, care face cuplu cu Sergio Ramos, în timp ce flancurile sînt ocupate de Carvajal şi Marcelo.

În sistemul clasic 4-3-3 folosit pe Bernabeu, linia mediană se anunţă a fi una extraordinară, cu Kroos, Mordici şi James. Fanii Realului îşi pun speranţele în Bale, Benzema şi Ronaldo să înscrie şi să aducă un nou trofeu în vitrina clubului.

25,9 ani este media de vîrstă a echipei suporterilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sakazuke
sakazuke  •  30 Iulie 2014, 22:20

pe hartie arata bine ...:) insa mijlocul ar fii rupt pt ca nu este nici un mcd de meserie... doar in 4-2-3-1 ar avea ceva sanse aceasta echipa ,cu kross si modric in dublu pivot si james de playmaker ,cum il punea mou pe ozil. g0ofy...anul trecut au jucat in sistemul 4-3-3 ...cu cateva exceptii in care au jucat 4-4-2

zurix
zurix  •  30 Iulie 2014, 18:00

Cel mai bun transfer al verii: Miessi la Poarta Alba! :-)))

g0ofy
g0ofy  •  30 Iulie 2014, 17:07

Clasicul sistem 4-3-3 in care Real nu a evoluat niciodata. 4-4-2 in urma cu ceva ani si 4-2-3-1 Mourinho si Anchelotti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează