INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Fatih Terim, demis de pe banca "naționalei" Turciei după ce a fost implicat într-o încăierare

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 23:38

Antrenorul naţionalei Turciei, Fatih Terim, a fost demis după ce zilele trecute acesta a fost implicat într-o încăierare.

Antrenorul în vârstă de 63 de ani a fost văzut într-o înregistrare televizată bătându-se cu patronul unui restaurant fast-food în Alacati. Însoţit de gărzile de corp, el şi cu ginerele său sunt responsabili pentru vătămarea a cinci persoane, a afirmat presa turcă.

Cauza scandalului a fost o rivalitate în afaceri, mai exact de un perete comun pe care îl împart restaurantele. Ginerele lui Terim este patronul restaurantului vecin.

La scurt timp, Federaţia turcă de fotbal a dat o declaraţie legată de plecarea lui Terim: "Anumite probleme care nu ţin de fotbal au intervenit în relaţia dintre antrenorul nostru şi managementul federaţiei. Am convenit că este mult mai bine să ne despărțim. Am vrea să-i mulţumim antrenorului nostru pentru contribuţia sa şi să-i urăm succes în continuare."

Acesta a fost cel de-al treilea mandat a lui Fatih Terim pe banca primei reprezentative a Turciei, după cele din 1993-1996 şi 2005-2009. În 2013, a revenit în funcţia de selecţioner. A dus naţionala Turciei până în semifinalele CE din 2008.

sursa: thesun.co.uk

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează