INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fellaini ar putea ajunge până la urmă la o mare rivală a lui United

foto: reuters
foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 17:02

Marouane Fellaini, mijlocașul lui Manchester United, ar putea fi deturnat de Arsenal din drumul spre Beșiktaș.

Internaționalul belgian mai are contract cu ”diavolii roșii” până în vara lui 2018, iar Jose Mourinho nu pare hotărât să-l mai țină în lot și în sezonul viitor.

În urmă cu câteva zile, presa britanică scria că fotbalistul în vârstă de 29 de ani este curtat intens de clubul turc antrenat de Șenol Guneș, care ar oferi aproximativ 8 milioane de lire sterline pentru achiziționarea jucătorului.

Acum, trupa lui Arsene Wenger și-ar fi exprimat interesul pentru Fellaini, care are o experiență bogată în Premier League, el evoluând din anul 2008 în Insulă, cinci ani la Everton, iar din 2013 la Manchester United.

Probabil, soarta belgianului se va hotărî în iarnă, când el intră în ultimele șase luni de contract, iar ”diavolii roșii” l-ar putea vinde pe o sumă rezonabilă, înainte de a-l pierde gratis la vară.

Fellaini este cotat la 12 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El a jucat 7 meciuri în Premier League, înscriind 3 goluri în acest sezon. Mijlocașul a fost un om de bază în preliminariile CM, în naționala Belgiei, echipă calificată la turneul final al World Cup din Rusia.

sursa: calciomercato.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close