INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fenerbahce, aproape să transfere un mijlocaș de la AC Milan

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 14:38

Jose Ernesto Sosa e la un pas să se despartă de AC Milan, după ce nu a fost folosit decât de 5 ori în acest sezon.

Fostul jucător al lui Beșiktas, 31 de ani, adus de Galliani pentru a întări linia de mijloc a rossonerilor, nu a intrat prea des în vederile lui Montella, nereprezentând tipul de jucător pe care acest și-l dorea.

Există un interes al lui Fenerbahce pentru mijlocașul milanez și există și disponibilitatea lui Sosa de a reveni în Turcia, dacă reușește să ajungă la o înțelegere financiară cu bașkanii lui Fener.

În ceea ce privește Milanul, după ce a cheltuit 7,5 milioane euro cu aducerea jucătorului, probabil va dori undeva între 5,5 și 6 milioane pentru a-l vinde turcilor.

Fenerbahce este în căutarea unui număr 10 cu fantezie care să dinamizeze jocul de atac al formației de malul Bosforului.

Conform site-ului turc aslanarenasi.com, Sosa ar fi putut face parte și dintr-o tranzacție mai complexă care viza un schimb cu Snijder, de la Galatasaray, dar se pare că aceasta are, totuși, puține șanse de a se realiza. Ea a fost luată în calcul datorită interesului Galatei de a scăpa de costurile mari generate de fotbalistul olandez.

Nu este exclusă nici varianta împrumutării jucătorului cu opțiune de cumpărare la final. Jucătorul este evaluat de site-ul transfermarkt.de la 8 milioane euro.

surse: transfermarkt.de, milanlive.it, aslanarenasi.com

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează