INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN - INTER

Fierbe ”San Siro”! Record all-time de încasări pentru derby-ul AC Milan–Inter de duminică

AC Milan, foto: reuters
AC Milan, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 16:53

Partida AC Milan – Inter, de mâine, în etapa a 13-a din Serie A, trezește un interes major în rândul tifosilor italieni.

Clubul gazdă a anunțat că s-au vândut toate cele 77.000 de bilete, înregistrând un record de încasări din toate timpurile pentru ”rossoneri”, de 3,7 milioane de euro.

Suma a depășit valoarea precedentului succes de casă realizat cu ocazia meciului Milan – Juventus, din 22 octombrie 2016, când au fost 76.000 de spectatori, cu o rețetă financiară de 3,55 de milioane de euro.

La întâlnirea de pe ”San Siro” sunt acreditați 250 de jurnaliști și 50 de fotografi, iar audiența la TV va fi de 650 de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Antrenor al lui AC Milan, Montella a reaprins speranțele suporterilor legate de un nou titlu în Serie A, după 5 ani, iar derby-ul Della Madonnina este o confruntare crucială.

Nu este decisiv, dar pentru noi este fundamental. În acest moment, dorim să oferim alte satisfacții suporterilor noștri extraordinari”, a declarat antrenorul rossonerilor.

De cealaltă parte, la Inter debutează pe banca tehnică noul antrenor Stefano Pioli, care trebuie să resusciteze echipa, care în prezent se află pe locul 9 în campionat, la 13 puncte distanță de Juventus.

”Este o bună atmosferă la lot. Sunt mândru de modul în care s-au pregătit jucătorii pentru acest derby. Este o mare oportunitate pentru noi și vreau să câștigăm”, a spus tehnicianul italianul.

Echipele probabile:

AC Milan (1-4-3-3): Donnarumma – De Sciglio, Gomez, Paletta, Abate – Bonaventura, Locatelli, Kucka – Niang, Bacca, Suso. Antrenor: Vicenzo Montella;

Inter (1-4-3-3): Handanovic – Ansaldi, Murillo, Miranda, D’Ambrosio – Joao Mario, Medel, Brozovic – Perisic, Icardi, Candreva. Antrenor: Stefano Pioli.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează