INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORUPŢIE ÎN FOTBALUL MONDIAL

FIFA dă detalii incredibile despre cum se fac blaturile

sursa foto yahoo
sursa foto yahoo

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 19:44

Federaţia Internaţională de Fotbal a publicat conţinutul unor emailuri prin care Wilson Raj Perumal voia să aranjeze meciurile din cadrul unui turneu amical de tineret.

Raj i-a propus unui oficial să ia parte la un turneu între 4 naţionale de tineret, "aranjat" de la un cap la celălalt: "Aceste meciuri sînt amicale şi nu-mi spui mie că te interesează victoriile, că îmi faci viaţa complicată. Crede-mă, se pot face bani buni.

Perumar este un singaporez care a fost condamnat la doi ani de închisoare în 2011 pentru un meci aranjat în Finlanda: "Vrem două goluri în fiecare repriză şi să primiţi încă unul după ce se înscrie al patrulea. Recompensa este de 100.000 de dolari", spunea Perumar într-un email.

FIFA nu a identificat persoana căreia i-au fost trimise mesajele electronice: "Aici este discuţia dintre un om care aranjează meciuri şi un administrator sportiv. Sînt lucruri incredibile".

Şeful securităţii de la FIFA, Chris Eaton, îi atenţionează pe jucătorii implicaţi în blaturi că aceea poate fi ultima lor acţiune în fotbal. În Coreea de Sud, aproape 50 de jucători au fost arestaţi anul trecut pentru conexiuni în cazul în care un antrenor s-a sinucis pentru că a fost de acord să "trîntească" un meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ellenvarjak23
ellenvarjak23  •  11 Ianuarie 2012, 09:05
Postat de redbuldog pe 10 Ianuarie 2012, 22:56

Boon si pe ciobanel..cand il aresteaza!? ca de vreo 3 ani..aranjeaza campionate..apare cu sacose si papornite in public..face trafic cu chacareze de oaie sa.

ciobanul trebuie sa stea la rand,borcea are intaietate la arestare.

plischi
plischi  •  11 Ianuarie 2012, 08:55

cand voi avea mai mult timp liber va voi trimit detalii... credibile despre cum se fac blaturile. toti pariorii de rand le stiu.

lollol
lollol  •  10 Ianuarie 2012, 23:38
Postat de furios_si_iute pe 10 Ianuarie 2012, 23:24

Mai stie cineva ce cote a avut la pariuri 'celebrul' Dinamo-Foresta 4-5 ?

cand s-a jucat dinamo foresta meciurile din romania nici nu erau listate la pariuri,sunt insa alte exemple dubioase ale lui dinamo si mai recente

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close