INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REPLICĂ

Fiica lui Maradona a sărit în apărarea tatălui ei după declaraţiile lui Dani Alves: "Întreabă-ţi conaţionalii, ei cu siguranţă ştiu cine e tata"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 19 iunie 2017 16:51

Fiica lui Diego Maradona, Dalma, s-a arătat extrem de nemulţumită faţă de spusele lui Dani Alves, cel care l-a criticat pe Maradona într-un interviu dat pentru presa din Brazilia.

Alves a fost întrebat de către un jurnalist din ţara sa natală ce părere are despre comparaţia dintre Maradona şi Messi.

"Tu vrei să îl compar pe Messi cu Maradona? Nu îi poţi compara. Câte Baloane de Aur are Messi şi câte are Maradona? Eu nu aş fi mândru să spun că am câştigat Cupa Mondială cu un gol cu mâna. Nu aş putea să îi spun fiului meu că am câştigat Cupa Mondială astfel, când toată lumea vorbeşte de mâna lui Dumnezeu. Mâna lui Dumnezeu a fost o minciună, trebuie să fim corecţi. Un astfel de sportiv nu poate să fie un exemplu pentru tineri", a fost declaraţia lui Alves, care a provocat reacţia Dalmei Maradona.

În urma afirmaţiilor făcute de fundaşul brazilian, Dalma a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin care l-a atacat pe fostul coleg al lui Messi.

Fiica lui Maradona a scris printre altele şi faptul că Alves ar trebui să îşi întrebe conaţionalii despre rolul pe care l-a avut Maradona în fotbal.

"Fă-ţi o favoare şi întreabă câţiva dintre jucătorii brazilieni ce a însemnat tatăl meu pentru ei. Sunt sigur că mulţi dintre sunt în măsură să îţi explice perfect", a fost un fragment din mesajul Dalmei.

sursa: mid-day.com, 101greatgoals.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
132331260571303
Popa Basca  •  20 Iunie 2017, 06:51

Deh,mai,Lamaita,ramane cum am stabilit.Daca ar fi jucat in aceeasi echipa,Messi s-ar fi facut remarcat numai prin faptul ca-i spala echipamentul lui Maradona.Nu stiu cum reusea "Butoiasul Atomic"driblingurile acelea fantastice,in viteza maxima,de care nu ar fi capabil nimeni dintre cei de azi...Nu era un atlet desavarsit,ca Ronaldo,dar cand pornea in atac aveai impresia ca-ti trebuie un kalasnikov sa-l opresti.Chestiile cu sireturile si echipamentul sunt,bineanteles,mici rautati,dar asta nu schimba cu nimic parerea mea,ca Maradona este cel mai bun fotbalist pe care l-am vazut jucand.Pe Pele,Cruyff si ceilalti "mari"nu i-am vazut,asa ca nu ma pot pronunta.

balauru48
balauru48  •  19 Iunie 2017, 22:46

Se juca alt fotbal pe vremea lui Maradona. As zice chiar semiprofesionist. Lent, previzibil, cu multe greseli individuale si tactice. Ronaldo brazilianul, Ronaldinho sau Zidane au fost peste Maradona. Despre Messi nici nu are rost sa discut, este cel mai bun fotbalist care l-am vazut vreodata. Nu a castigat mai nimic cu nationala Argentinei dar inca are timp.

477935505723108
Paolo DiCanio  •  19 Iunie 2017, 21:00
Postat de John Lemon pe 19 Iunie 2017, 19:45

"Di Canio", uite aici. In 1986 Argentina avea jucatori precum: Ruggeri, Batista, Burruchaga, Valdano, Pumpido....Astia nu au fost jucatori buni?????

Erau foarte buni, dar nu erau Xavi, Iniesta, Neymar, Higuain, Di Maria, MAscehrano, Pique, etc.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează