INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REUŞITĂ

Final de an perfect pentru Olăroiu! A cîştigat Cupa Qatarului şi şi-a reziliat contractul

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2010 00:00

Fostul tehnician al Stelei a încheiat 2010 cu un triumf! Al-Saad Doha, formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu, a învins pe Umm Salal cu 1-0 în finala Cupei Stelelor Qatarului.

Este al patrulea trofeu cucerit de Oli de când acesta antrenează în zona Glofului Persic. Pe vremea când era la Al-Hilal, în Arabia Saudită, tehnicianul român a câştigat un titlu şi două cupe.

"Mi-am încheiat treaba în Qatar, mi-am îndeplinit toate obiectivele, să vedem ce fac acum. E foarte bine că a revenit Dică la Steaua. Este adevărat că nu mai sînt antrenorul lui Al-Sadd, a fost o decizie pe care am luat-o de comun acord cu conducerea clubului. Despre Steaua nu vreau să vorbesc, echipa are antrenor", a completat Olaroiu la sosirea în România.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ockiu
ockiu  •  24 Decembrie 2010, 23:54

care e marea realizare? ca si-a reziliat contractul :)) :)) vai de voi - si de titlurile voastre.

aushwall
aushwall  •  24 Decembrie 2010, 19:35

hehe compari 0 cu 10 .Olaroiu e cam de nivelul 0 iar Lucescu e de 10!!!!!

riccardo1966
riccardo1966  •  24 Decembrie 2010, 17:08

Corect !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează