INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Final de drum! Chelsea a anunțat pe site-ul oficial! Terry pleacă la sfârșitul sezonului după 19 ani pe Stamford Bridge + ar putea fi antrenat de un român

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 20:04

Căpitanul celor de la Chelsea, John Tery, a anunțat că va pleca de pe Stamford Bridge la finalul acestui sezon după 19 ani.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Ajuns la 36 de ani, Terry a adunat 713 meciuri la Chelsea, marcând 66 de goluri. A fost căpitan în 578 de meciuri.

" John Terry şi Chelsea au făcut astăzi (n.r. - luni, 17 aprilie) anunţul: căpitanul nostru va părăsi clubul la finalul sezonului.

Toţi cei de pe Stamford Bridge îşi exprimă o enormă recunoştinţă faţă de John şi îi urează mult succes în viitor", a anunţat gruparea britanică.

CE A ZIS TERRY:

"Simt că mai am multe de oferit pe teren, dar înţeleg că oportunităţile mele aici, la Chelsea, sunt restrânse.

Voi lua o decizie în curând, dar acum am datoria de a îmi ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele din acest sezon", a afirmat Terry, potrivit site-ului chelseafc.com.

De serviciile lui Terry este interesat Dan Petrescu. Românul îl dorește în Emiratele Arabe Unite, la Al Nasr.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  18 Aprilie 2017, 00:35
Postat de putregaiu pe 17 Aprilie 2017, 22:44

Nevasta lui Petrescu si-a facut deja programare la coafor.

putregaiu zis si otto braun zis si guyencea zis si vanatorup.. bai derbedeu latos ne tundem si noi sau tot latos stam toata viata?

putregaiu
putregaiu  •  17 Aprilie 2017, 22:44

Nevasta lui Petrescu si-a facut deja programare la coafor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează