INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fiul lui Diego Simeone a dezvăluit planurile tatălui său, legate de Inter Milano » Cum a reacționat antrenorul argentinian

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 06 decembrie 2016 11:19

Giovanni Simeone, care joacă în prezent la Genoa, în Serie A, a declarat că tatăl său, Diego Simeone, s-ar putea întoarce într-o zi la Inter Milano, clubul pentru care actualul tehnician al lui Atletico Madrid a evoluat doi ani ca fotbalist, între 1997 și 1999.

”El va semna cu Inter, la un moment dat. Sper ca acest lucru să se întâmple”, a spus Giovanni. Jucătorul a ținut să precizeze însă că tatăl său e dedicat, momentan, pregătirii echipei de pe ”Vicente Calderon” și nu vrea să agite apele.

”Tata este fericit la Atletico Madrid, eu văd asta. Dar, în viitor, ar putea semna cu Inter”, a concluzionat fotbalistul lui Genoa, menționând că tatăl său este în bune relații cu echipa italiană.

Zvonurile că Simeone ar putea s-o părăsescă pe Atletico au apărut după înfrângerea formației sale din finala Champions League din sezonul trecut, în fața lui Real. Speculațiile s-au intensificat în luna septembrie, când s-a aflat că antrenorul argentinian a făcut o mutare fără precedent: și-a scurtat perioada de contract cu doi ani.

Întrebat de ziariști în legătură cu declarațiile fiului său, antrenorul argentinian a răspuns cu onestitate: ”În acest moment viitorul meu este clar. Nu este nimic de comentat acum. Am vorbit destul de mult cu Giovanni și cu familia mea și toată lumea știe că într-o zi voi antrena Inter”, a declarat Diego Simeone.

surse: 90min.com, football- italia.net

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează