INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Florentino Perez i-a găsit înlocuitor lui Mourinho » Care este primul transfer anunţat

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2013 11:18

Vestea că Jose Mourinho are mari şanse să plece de la Real Madrid în această vară nu mai surprinde pe nimeni. Portughezului i s-a găsit deja şi un înlocuitor.

Spaniolii de la Sport.es anunţă că Florentino Perez a ajuns la un acord cu italianul Carlo Ancelotti pentru a-i lua locul lui "Mou" pe banca madrilenilor.

Aceeaşi sursă anunţă că preşedintele celor de la Real Madrid chiar i-a găsit şi un coleg în atac lui Cristiano Ronaldo pentru sezonul viitor. Edinson Cavani (26 de ani), atacantul celor de la Napoli pare a fi primul transfer al Realului din vară.

Uruguayanul a înscris 22 de goluri pentru Napoli în acest sezon din Serie A şi a fost de mai multe ori la un pas de a pleca de la echipa italiană.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
enduras
enduras  •  14 Aprilie 2013, 23:51
Postat de adra pe 14 Aprilie 2013, 13:46

cum adica ?!?! real il ia pe cavani?!? parca prioritatea nr 1 era cheriches... sau dodel ,gardos,tatarusanu ....

Prioritatea nr.1 e Matamare,iar in caz ca nu se valorifica acest transfer, Tactu'mare care e golgheter in subteran este a 2-a varianta !

enduras
enduras  •  14 Aprilie 2013, 23:47
Postat de alpin pe 14 Aprilie 2013, 16:41

Il ia pe regheBLAT?!?

@ alpin. O alta varianta este Tactu'blat sau Matablat ! Doua nume mari in istoria fotbalului !

whitecollar
whitecollar  •  14 Aprilie 2013, 17:57
Postat de flo_ax pe 14 Aprilie 2013, 16:22

Ancelotti nu e mare antrenor, unul de calibru. Mourinho a reusit cumva, mai meschin, mai smecher, mai oportunist sa puna bete-n roate Barcelonei, dar ca sa faci fata catalanilor, ai nevoie de un proiect pt termen lung. Nu carpeli de un sezon ca Ancelotti sau Cavanni. Mourinho nu are chef sau nu e croit sa construiasca echipe pe 4-5 ani, cu jucatori tineri. Cel mai indicat antrenor pt Real ar fi Klopp, care sa aiba 3 ani la dispozitie sa creeze o echipa tanara si omogena.

eu zic ca in acest moment realul e croit sa mentina aceeasi echipa ani buni de acum inainte. toti sunt destul de tineri. nu e nevoie de un alt proiect pe termen lung, deja exista. cu jucatori in jurul varstei de 25 de ani faci performante, nu cu gloabe ca la inter/ac milan (cu toate ca acum ac milan arata bine) sau cu pusti ca arsenal. in fine, mou a spus ca abia la sfarsitul sezonului se aseaza la discutii cu perez. l-a si numit prietenul lui. din cate vad eu, nu pleaca de la real inca.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close