INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Florentino Perez îl apără pe Ronaldo, acuzat de Fisc: ”E inadmisibil să fie tratat ca un delincvent. E mai puternic și mai important ca noi toți”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 10:44

Florentino Pérez anunță că "de acum, vom vorbi și vom rezolva toate problemele, cum am făcut întotdeauna. Cristiano are contract și este jucătorul lui Real Madrid".

Reales președinte la Real, Florentino Pérez se implică în sfârșit în "scandalul Ronaldo". La o săptămână după ce cvadruplul Ballon d'Or a fost acuzat că a provocat o fraudă fiscală de 14,7 milioane de euro între 2011 și 2014, A Bola dezvăluind că atacantul portughez (nemulțumit și că propriul club nu îl apără) s-a decis să părăsească Madridul și Spania.

"Nu am vorbit până acum pentru că eram aproape de data alegerilor, dar vom vorbi și vom rezolva toate problemele, cum am făcut întotdeauna", a declarat luni seară liderul grupării albe la emisiunea El Transistor a postului de radio Onda Cero. "Cristiano Ronaldo este mai puternic, mai important și mai bun decât noi toți".

"Se simte rănit și are dreptate"

Pérez l-a apărat pe Ronaldo și într-un interviu pentru cotidianul ABC: "Se simte rănit și are dreptate. Este supărat din cauza tratamentului la care este supus de presă. E inadmisibil să fie tratat ca un delincvent. Mă doare când se spune că este un delincvent. Și el trebuie să beneficieze de prezumția de nevinovăție".

Președintele a completat: "Mereu am spus că am o mare afecțiune pentru Cristiano. El are contract și este jucătorul lui Real Madrid". 

"Ronaldo nu ne-a cerut niciun moment să-i plătim noi amenda. Îl cunosc bine. El nu este tipul ăsta de om. Nimeni nu ne-a făcut vreo ofertă pentru Cristiano Ronaldo. Nici PSG, nici alt club. Vrem să continuăm cu jucătorii pe care îi avem. De fiecare dată când a apărut o problemă, noi am rezolvat-o. Așteptăm să se termine Cupa Confederațiilor și vom vedea ce e de făcut"
Florentino Pérez, președinte Real

Vrea să se lupte cu Fiscul, ca Xabi Alonso

Potrivit As, Cristiano refuză ideea unei înțelegeri cu Fiscul. Vrea să se lupte cu autoritățile spaniole, chiar dacă riscă (dacă va fi găsit vinovat) între 2 și 7 ani de închisoare și o amendă de 28 de milioane de euro. Ronaldo se bazează pe un precedent: Xabi Alonso. Și el a refuzat să negocieze cu Fiscul, a deschis proces și a câștigat în Instanță. 

I-ar fi spus și lui Ramos că pleacă

Luni seară, în timpul emisiunii El Golazo del Gol, de la televiziunea spaniolă GOL TV, jurnaliștii Manolo Lama y Jesús Gallego au scos la lumină o discuție telefonică între Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo. Golgeterul confirmându-i căpitanului său că pleacă de la Real și că decizia sa e definitivă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close