INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI / ”OPTIMI”, RETUR / REAL MADRID - NUMANCIA 2-2 (ÎN TUR 3-0)

Fluierați din nou » Zidane n-are nici planul B și dă vina pe condiția fizică!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 13:00

Real Madrid s-a calificat în sferturile Cupei Regelui, dar a dezamăgit crunt, uitând să câștige pe "Bernabeu". Ședința de-un ceas ținută de Zidane n-a dat roade. ”N-am mai avut benzină”, explică antrenorul, care-a folosit echipa a doua.

Titularii au capotat la Vigo duminică, însă nici rezervele nu o pot scoate pe Real din criză. Deși calificarea în "sferturile" Cupei Regelui fusese rezolvată în tur, madrilenii s-au chinuit aseară )2-2) cu divizionara secundă Numancia. "Dubla" lui Lucas Vazquez nu a putut alunga pesimismul galopant, iar cea mai slabă asistență de acasă în acest sezon i-a fluierat pe campioni, "fără planul A, dar lipsiți și de planul B", cum a punctat Marca.

A semnat pînă-n 2020

Ședința de-un ceas ținută în vestiar de Zidane după remiza cu Celta, în cursul căreia tinerii s-ar fi plâns că "nu joacă cei ce se antrenează mai bine în timpul săptămâni", n-a avut niciun ecou marți în teren. Și, curios, antrenorul blanco a dat acum vina pe condiția fizică, după ce la finele meciului anterior afirmase altceva. "N-am mai avut benzină", s-a plâns debusolatul Zizou, care a confirmat că a semnat prelungirea până în 2020. "Avem nevoie de 2-3 victorii și nu vom sta cu brațele încrucișate. Luăm totul zi cu zi, meci cu meci, la fel ca în sezonul trecut, nu ne lipsește ritmul. Și nu înseamnă nimic că mai un contract lung", a insistat francezul. 

7 echipeau plecat neînvinse de pe Bernabeu în meciurile cu Real în acest sezon, Valencia, Levante, Betis, Barcelona, Tottenham, Fuenlabrada și Numancia. Tot 7 victorii au madrilenii acasă

2-2este rezultatul ambelor partide jucate la Madrid de Real în actuala ediție a Cupei, cu Fuenlabrada (liga a 3-a) și Numancia (Segunda)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zorrozabal
zorrozabal  •  11 Ianuarie 2018, 17:23

Am vazut meciu!A fost un meci de antrenament-posesie 76%-in care tinerii Realului au exersat multe scheme de joc si au facut parada cu calitatile lor personale!A fost un spectacol incantator,de fotbal curat!

1577201849035050
Mihai Balaoiu  •  11 Ianuarie 2018, 15:14

Nu poti sa-l critici pe Zizou ca fotbalist.A fost mare fotbalist,de necontestat.

bazileon
bazileon  •  11 Ianuarie 2018, 14:54

*** naibii, pai cum ti castigat la Numancia? Alora li se ofera un penalty clar, la 0-0, mai au si o bara, iar voi primiti al doilea 11m la o simulare miseleasca. Otrepelor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează