INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fostul internaţional italian Giacomo Bulgarelli a decedat la vîrsta de 68 de ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Fostul internaţionalul italian Giacomo Bulgarelli, care în 1964 a contribuit la ultimul titlu pe care l-a câştigat Bologna în Serie A, a încetat din viaţă, joi, din cauza unei boli de care suferea de mai mult timp, informează Gazzetta dello Sport.

"Giacomo Bulgarelli a decedat ieri. De acum înainte va juca fotbal doar în Rai"
, se arată într-un comunicat postat pe site-ul grupării Bologna.

Fostul mijlocaş a bifat 29 de selecţii şi marcat 7 goluri în reprezentativa Italiei, pentru care a evoluat între 1962 şi 1967. Acesta a fost căpitanul squadrei azzurra în înfrângerea din meciul cu naţionala Coreei de Nord, scor 0-1, la Campionatul Mondial din 1966.

Bulgarelli a jucat întreaga sa carieră numai în tricoul Bolognei, echipă pentru care a adunat 486 de prezenţe în cele 17 sezoane pe care le-a petrecut la club. Fostul internaţional italian a fost un component de bază în lotul echipei care câştiga titlul de campioană în Serie A, în stagiunea 1963-1964, ultimul din istoria formaţiei roş-albastre.

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează