INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Fostul preşedinte al Barcelonei a făcut dezvăluiri despre doi fotbalişti români: "I-am vrut la Barcelona!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 04 mai 2014 21:39

Joan Laporta, fostul preşedinte al Barcelonei, a fost într-o vizită în România în acest sfîrşit de săptămînă şi a făcut dezvăluiri în premieră despre doi foşti fotbalişti români.

Laporta a declarat că i-a dorit în Catalunya pe Cristian Chivu şi pe Cosmin Contra, doi dintre cei mai buni jucători ai deceniului trecut:

"Cînd eram eu preşedinte şi Txiki Bergiristain secretar tehnic s-a întîmplat asta. Ne doream şi un fundaş care să aibă calităţile şi profilul lui Chivu. Iar cînd am avut nevoie de un fundaş dreapta, ne-am gîndit la Cosmin Contra.

În acel moment mi-au fost propuşi cei doi jucători, care ar fi putut ajunge în acelaşi timp la Barcelona. Nu s-a mai întîmplat asta, dar au fost oricum doi mari fotbalişti: Chivu a ajuns la Milano, la Inter, iar Contra a jucat mai departe foarte bine în Spania", a spus Laporta la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
marioa
marioa  •  05 Mai 2014, 11:47
Postat de bobinatul pe 05 Mai 2014, 11:19

Ziaristi neprofesionisti, Contra a jucat la A.C. Milan si nu la Inter. E drept, ambele echipe sunt din Milano, dar tot penibili sunteti

Ca ziaristii sunt neprofesionisti nu ar fi o noutate. Dar in cazul de fata asta chiar e nevinovat. Citeste tu de 5 ori, poate chiar de 10, pana pricepi. Dar ca sa nu iti chinui neuronul hai sa iti traduc eu ce a scris ala acolo: Chivu a ajuns la Milano adica la Inter Milano iar Contra a jucat in continuare in Spania. Nu scrie nicaieri ca a jucat Contra la Inter. Se refera strict la perioada din Spania a lui Contra si de cea a lui Chivu la Inter caci atunci ar fi vreut ei sa ii ia. Cand a semnat Chivu cu Inter si cand Contra juca deja in Spania.

bobinatul
bobinatul  •  05 Mai 2014, 11:19

Ziaristi neprofesionisti, Contra a jucat la A.C. Milan si nu la Inter. E drept, ambele echipe sunt din Milano, dar tot penibili sunteti

marioa
marioa  •  05 Mai 2014, 09:00
Postat de vasy86le pe 05 Mai 2014, 08:29

Avem o tara superba, pacat ca noi nu stim sa o pretuim, vin altii sa ne spuna ca avem o tara frumoasa si noi ii intrebam ce cauta aici? V-as invita sa urmariti documentarele The Carpathian(mountains,garden,forest etc)

Cand citesti comentariul aluia poti sa adaugi si continuarea la Avem o tara superba. Pacat ca e locuita! Mai ales de asemenea specimene.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează