INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PEDEAPSĂ

Fotbalist pedepsit cu 8 etape de suspendare pentru că și-a umilit un adversar cu dizabilități fizice

Dean Shiels la momentul transferului la Rangers. foto: dailyrecord.co.uk
Dean Shiels la momentul transferului la Rangers. foto: dailyrecord.co.uk

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 00:47

Atacantul echipei Falkirk, din liga a doua scoțiană, Kevin O'Hara, a primit 8 etape de suspendare pentru că și-a umilit un adversar în timpul unui meci de fotbal.

În timpul partidei din Cupa Scoției, câștigată de Falkirk în fața lui Dunfermline scor 2-0, O'Hara a râs de Dean Shiels, care și-a pierdut vederea la ochiul drept.

Pentru gest, considerat "abatere excesivă", atacantul în vârstă de 19 ani va lipsi de pe teren 8 etape, ceea ce înseamnă că nu va mai evolua în acest an, prima partidă în care va putea să joace fiind pe 2 ianuarie când echipa sa va juca în deplasare cu Pars.

După această decizie, clubul de fotbal Falkirk a postat pe site-ul oficial un comunicat în care anunță că își rezervă dreptul de a nu face niciun comentariu.
"Clubul ia act de decizia comisiei juridice a Federației Scoțiene și este în curs să ceară motivele scrise. În acest moment nu se va face nici un comentariu", se arată în comunicat.

În vârstă de 32 de ani, Dean Shiels, care a trecut și pe la juniorii lui Arsenal Londra, și-a pierdut vederea la ochiul drept într-un accident domestic pe când avea 8 ani. Printre echipele importante la care a activat fostul internațional irlandez se numără Hibernian sau Glasgow Rangers.

1 gol în 14 meciuri a înscris Shiels la naționala Irlandei de Nord, pentru care a evoluat în perioada 2005-2012

sursa: skysports.com

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2017, 09:58

Un exemplu fantastic dat de Federatia scotiana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează