INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Fotbalul, cel mai bun somnifer: "Am adormit pe banca de rezerve de trei ori!" :)

Foto: gloucestershirelive.co.uk
Foto: gloucestershirelive.co.uk

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 17:27

Hilara declarație a fost dată după meciul Forest Green Rovers-North Ferriby United, din liga a-5-a engleză, încheiat 3-0.

Antrenorul gazdelor, Mark Cooper, a glumit că meciul câștigat de echipa sa a fost atât de plictisitor încât l-a făcut să adoarmă de 3 ori pe durata celor 90 de minute.

"Am adormit pe banca de rezerve de 3 ori. A fost cel mai prost meci de fotbal pe care l-am văzut în viața mea.", a declarat tehnicianul pentru BBC Radio.

Deși multumit de victoria clară reușită de băieții săi, antrenorul în vârstă de 47 de ani admite că jocul prestat a fost total sub așteptări: "A fost un meci imposibil de privit. Nu a existat deloc atmosferă în tribune și nici ritm în teren. Mă mir cum de am marcat de 3 ori."

Micuța echipă din eșalonul 5 al Angliei este actualmente lider cu 33 de puncte, la 2 distanță de locul doi, după 15 etape.

(George Vintilă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează