INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO 3 momente DE NERATAT din ultima etapă din Bundesliga! Două legende s-au retras și suporterii au dat năvala pe teren

Foto: Reuters +19   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 18:44

Bundesliga a luat sfârșit astăzi odată cu încoronarea lui Bayern Munchen, însă și alte evenimente din Germania au ținut capul de afiș.

koln în europa după 25 de ani

Koln a câștigat cu 2-0 pe teren propriu cu Mainz, iar la finalul meciului fanii gazdelor au năvălit pe teren. ,e bine întemeiat: Koln s-a calificat după 25 de ani în grupele Europa League.

emoții la retrogradare

Și în subsolul clasamentului au fost emoții mari. Hamburg și Wolfsburg au jucat meci direct, iar gazdele s-au impus cu 2-1 și și-au asigurat salvarea de la retrogradare. De partea cealaltă însă, Wolfsburg merge la barajul pentru rămânerea în prima ligă.

Și aici fanii lui Hamburg au sărit pe teren imediat după fluierul final!

legendele s-au retras

Tot astăzi am avut parte și de două retrageri oficiale! Philipp Lahm și Xabi Alonso, ambii de la Bayern Munchen, au jucat ultimul lor meci, aceștia anunțându-și retragerea cu câteva luni în urmă.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează