INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO A marcat 2 goluri, însă și-a supărat șefii » Cum a apărut Aubameyang la meciul cu Bayer Leverkusen!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 07 martie 2017 15:58

Atacantul echipei Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, ar putea fi amendat de club ca urmare a promovării sponsorului personal, Nike, în meciul câștigat de echipa sa contra lui Bayer Leverkusen, scor 6-2.

La ultimul meci, Aubameyang, care a înscris o dublă, a intrat pe teren cu un look inedit. Acesta avea desenat în culoarea roz pe partea laterală a capului său, logo-ul companiei americane Nike.

Cum echipamentul Borussiei Dortmund este asigurat nemții de la Puma, care deține și acțiuni în cadrul echipei, noul look al internaționalului gabonez i-a deranjat pe conducătorii clubului.
"Dacă interpretarea mea este corectă, cu siguranță, gestul său provine de la sponsorul principal. Sperăm că a fost singura dată când a făcut acest lucru. Vom avea o discuție cu el", a declarat directorul sportiv Michael Zorc.

Conducerea Borussiei nu este sigură că incidentul din meciul de sâmbătă aparține lui Aubameyang, fapt pentru care nu se știe deocamdată dacă va promova o acțiune împotriva lui.

În meciul împotriva lui Bayern Leverkusen, prin cele 2 goluri marcate, Aubameyang a ajuns pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Bundesliga, cu 21 goluri, având cu 2 mai multe față de următorul clasat, Robert Lewandowski ( Bayern Munchen).
În vârstă de 27 de ani, Aubameyang a debutat în 2009 la naționala Gabonului marcând de 19 ori în cele 48 de partide disputate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează