INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Accidentare groaznică! Și-a fracturat peroneul și va rata Campionatul Mondial din Rusia

Filipe Luis, pe targă, urlând de durere / FOTO: Reuters
Filipe Luis, pe targă, urlând de durere / FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 martie 2018 18:59

Brazilianul Filipe Luis (32 de ani) și-a fracturat peroneul stâng. Pierde tot restul sezonului la Atletico Madrid și turneul final cu naționala Seleção. 

Atletico a defilat și în retur cu Lokomotiv (5-1), dar a plătit un preț scump după excursia făcută la Moscova. Simeone l-a pierdut tot restul sezonului pe fundașul stânga Filipe Luis, brazilianul fiind out între 4 și 6 luni, deci adio Mondial din Rusia!

Traumatismul suferit în repriza a doua, provocat de Éder, s-a dovedit ceva grav: RMN-ul i-a dezvăluit ieri o fractură de peroneu a piciorului stâng.


*FOTO: Reuters

A 6-a accidentare"

Filipe Luis și-a mai rupt peroneul și în 2010 la Deportivo. Atunci, s-a recuperat însă în mai puțin de 3 luni, deși medicii spuneau că nu va reveni la antrenamente mai devreme de șase luni! Este cea de-a șasea accidentare siferită doar în acest sezon, toate celelalte însă fiind leziuni musculare

Kokorin ratează și el turneul

Tot în Rusia, la fel joi, a pățit-o rău și Aleksandr Kokorin (26 de ani). Atacantul lui Zenit va pierde și el CM de la vară, după ce și-a rupt ligamentele încrucișate de la genunchiul drept, în returul cu Leipzig, încheiat 1-1. Minimum șase luni de pauză.


*FOTO: Reuters

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  16 Martie 2018, 22:00

Sa vedem pana la urma cati mai ajung la Putin pe mosie!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  16 Martie 2018, 20:48

asa se va intampla mereu atat timp cat sportul nu mai este sport,nu mai este placere ci numai o afacere din care castiga cativa parveniti!Nu se mai poate face nimic pentru ca parvenitii sunt cei care se ocupa de sport!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează