INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO Antrenamente High-Tech pentru o formație de Bundesliga » Inovația la care a apelat antrenorul pentru analize video

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2017 11:07

Antrenorul Nagelsmann, 29 de ani, a instalat un ecran gigant chiar pe terenul de antrenament, pentru analize-video. Premieră în Bundesliga!

La vremuri noi, idei noi! Hoffenheim va juca pentru prima oară în Ligă, iar antrenorul Julian Nagelsmann vrea ca echipa să se prezinte cât mai bine la start.

Pentru a-și optimiza antrenamentele, el a comandat un ecran gigant, 3x6 metri, și a cerut să-i fie instalat chiar la marginea terenului. Scopul: analize video chiar în timpul procesului de pregătire.

Ședințele vor fi filmate cu 4 camere TV de rezoluție mare, iar imaginile vor fi editate și redate pe ecran. Cu ajutorul unui I-Pad, Nagelsmann poate stopa oricând imaginea pentru a corecta astfel traseele jucătorilor sau pozițiile lor.

Numai că, în timpul sezonului, va apela la tehnologie doar în cadrul ședințelor închise publicului, de regulă cele dinaintea meciurilor, pentru ca eventualii spioni să nu-i poată desluși intențiile. 

"Vor fi analize video ca într-un studio TV după meci. Cu stop-cadru pe faze și discuții antrenor-jucători"
Peter Görlich, manager Hoffenheim

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  06 Iulie 2017, 12:48

Intotdeauna am gandit ca acest tanar antrenor neamt. Jucatorilor pana nu le arati cum au 'stat' la o faza (bine sau rau) si cum ar fi trebuit sa stea si care au fost consecintele pozitionarii gresite, nu inteleg mare lucru. Bravo Julian !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează