INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

FOTO Apariție horror pentru Courtois! "Am această problemă de două săptămâni"

Foto: thesportbible.com
Foto: thesportbible.com

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 09:59

Fanii lui Chelsea au motive de îngrijorare după ultima imagine apărută cu Thibaut Courtois. Portarul a apărut cu o leziune oculară înfiorătoare.

Goalkeeperul londonezilor e unul dintre cei mai buni oameni ai lui Chelsea și e într-o formă foarte bună, însă de două săptămâni se confruntă cu o problemă la ochiul stâng. Courtois a ținut să lămurească acest lucru pe contul său de Twitter și i-a liniștit pe fanii lui Chelsea.

"Totul e în regulă cu ochiul meu. Am această problemă de două săptămâni, însă nu mă afectează", a scris Courtois pe contul de socializare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează