INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER

FOTO Aroganța lui United la adresa lui Manchester City după transferul lui Zlatan » Acest afiș poate porni nebunia în Anglia

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 17:42

Suporterii lui Manchester United sunt în extaz după ce ieri s-a oficializat transferul lui Zlatan Ibrahimovici (35 de ani) la formația condusă acum de Jose Mourinho.

Un afiș uriaș pe care scrie ”Manchester, bine ai venit la Zlatan” a fost așezat special în fața celui mai mare magazin al rivalilor de la City, scrie presa britanică.

E de așteptat ca derby-ul de anul acesta dintre United și City să însemne mai mult decât a reprezentat până acum, mai ales că pe băncile celor două echipe se află Mourinho și Guardiola, doi dintre cei mai ambițioși antrenori.

Mesajul pentru Zlatan e aluzie la transferul lui Carlos Tevez din 2009, când City a creat un afiș special prin care-i ura bun venit atacantului, deși acesta venise tot din Manchester, dar de la United.

 tevez

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
endervisa
endervisa  •  03 Iulie 2016, 01:08
Postat de bratubogdan pe 02 Iulie 2016, 17:48

apreciez. totusi, traducerea era buna ;)

Cam greu sa le explici gluma unora... Cam greu sa inteleaga ca, cluburile serioase au si depaprtamente de marketing serioase in spate... este un joc de cuvinte care se poate traduce in ambele sensuri... asta este si ideea. Nu iti mai bate capul cu ei asa aiurea! :)

bratubogdan
bratubogdan  •  02 Iulie 2016, 17:48
Postat de spion_kop pe 02 Iulie 2016, 11:07

eu nu injur tinere, a te injura reprezinta o judecata de valoare pe care nu ti-o permiti, ironiile sunt doar in capul tau ca si chestia cu stay in school :-)

apreciez. totusi, traducerea era buna ;)

spion_kop
spion_kop  •  02 Iulie 2016, 11:07
Postat de bratubogdan pe 02 Iulie 2016, 09:58

ai intrat si tu in joc. inca un magarus :* poti sa injuri si sa jignesti cat vrei. nimic nu schimba faptul ca nu esti in stare sa intelegi ironia textului Stay In School

eu nu injur tinere, a te injura reprezinta o judecata de valoare pe care nu ti-o permiti, ironiile sunt doar in capul tau ca si chestia cu stay in school :-)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează