INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

FOTO Asta da motivație! Idee năstrușnică la un club din Germania: ”striptease” cu Sylvie Meis pentru promovare

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 19:17

Hannover 96 e în plină luptă pentru obținerea promovării în Bundesliga. Gruparea antrenată de Andre Breitenreiter e pe locul 1 în liga secundă, însă are doar un punct avans față de locul 2, ocupat de VfB Stuttgart.

Pentru a-i motiva pe jucători, conducerea clubului a recurs la o modalitate inedită. În vestiarul echipei și-a făcut aparția o replică din carton a Sylviei Meis, fosta soție a lui Van der Vaart, potrivit Bild. 

După fiecare victorie, jucătorii au dreptul să dea jos o piesă de îmbrăcăminte, scopul fiind acela de a o dezbrăca de tot în momentul în care obțin promovarea.

Astfel, fotbaliștii se aleg cu un număr de striptease inedit și se mențin în priză pentru a-și îndeplini obiectivul din acest sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează