INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

FOTO Au schimbat feng shui-ul și au rupt seria neagră » Capello a căzut victimă!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2017 11:33

Guangzhou R&F și-a revopsit stadionul, urmărind filosofia orientală, în care albastrul simbolizează aur, și a legat 5 victorii spectaculoase acasă, ultimul meci fiind un 4-2 cu Jiangsu.

Chinezii inventivi au găsit o soluție și la rezultatele negative în fotbal. Dacă echipa nu merge bine, trebuie să apeleze la feng shui. Cunoscuta filosofie orientală (vânt apă, în traducere), îmbinată cu superstiție, a ajutat-o pe Guangzhou R&F să rupă spirala periculoasă, cu o singură victorie pe teren propriu în patru luni. A revopsit Yuexiushan Stadium, renunțând la culoarea albastră, și brusc s-a schimbat cursul. Incredibil!

Arena s-a transformat în galben integral, până și zonele de tartan cărămizii din jurul terenului, simbolizând aurul. Și aur au fost rezultatele. Trupa lui Dragan Stojkovici a ajuns pe locul 4, grație celor 5 victorii la rând acasă, cu un total de 22 goluri marcate, ultima victimă fiind Jiangsu a lui Capello (2-4)!

"E frumos stadionul tot auriu, nu avem motive să-l schimbăm. Ăsta-i fotbalul ofensiv și stilul câștigător pe care fanii noștri vor să le vadă", a explicat antrenorul sârb. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează